Antena 3 CNN Timp liber Film Keanu Reeves și Carrie-Ann Moss din nou pe covorul verde la premiera filmului ”Matrix Resurrections”

Keanu Reeves și Carrie-Ann Moss din nou pe covorul verde la premiera filmului ”Matrix Resurrections”

Au trecut 18 ani de la ultimul film Matrix, dar fanii se pregătesc pentru o călătorie în trecut, datorită celui mai recent film a seriei, The Matrix Resurrections. Filmul a avut premiera în SUA la The Castro Theatre din San Francisco în acest weekend și va fi lansat în cinematografele din Emiratele Arabe Unite joi.

Keanu Reeves și Carrie-Ann Moss din nou pe covorul verde la premiera filmului ”Matrix Resurrections”
Sursa foto: Twitter/RinconFriki_ok
de Alexandra Ionescu    |    22 Dec 2021   •   09:50

Filmul îi reunește pe Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss și regizoarea Lana Wachowski. De asemenea, prezintă noi personaje și actori în franciză, cum ar fi Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Jessica Henwick, Priyanka Chopra Jonas și Jada Pinkett Smith.

La avanpremiera filmului şi-au făcut apariţia pe covorul verde de la Teatrul Castro, actorii Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jones şi Jada Pinkett Smith. Ca de obicei, actriţele au impresionat cu ţinutele lor atrăgătoare şi extravagante. 

Keanu Reeves, care îşi reia rolul de Neo în „The Matrix Resurrections”,  a optat pentru eleganţă simplă -  un costum negru, accentuat cu o cravată în dungi  de culoare bleumarin şi vişiniu. Carrie-Anne Moss care îşi reia rolul Trinity în „Matrix Resurrections”, s-a inspirat din tehnologie —  şi estetică —  pentru ansamblul ei în premieră, purtând o rochie neagră Oscar de la Renta cu accente verzi care seamănă cu codul iconic Matrix.

The Matrix Resurrections este cel de-al patrulea film al seriei Matrix după 18 ani de pauză de la ultimul film, The Matrix Revolutions, informează Mediafax.

Trailerul foarte așteptat al filmului SF a fost lansat în septembrie, fanii proclamând că Crăciunul nu ar putea veni destul de curând.

Trailerul pare să fie modelat după aceeași linie ca și primul film Matrix, care a apărut în 1999. Scenele familiare includ „trezirea” lui Neo în „lumea reală” după ce a urmărit „iepurele alb” și o secvență de arte marțiale între Neo și Morpheus.

Se pare că există chiar și o secvență pe acoperiș plină de acțiune, cu un elicopter la vedere, dând fanilor seriei originale un sentiment de deja vu.

Înainte de lansarea trailerului complet al filmului The Matrix Resurrections, Warner Bros a lansat și un site web interactiv, WhatIsTheMatrix.com, care permite utilizatorilor să aleagă între două realități, ca în filmul original din 1999.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close