Antena 3 CNN Timp liber Film Keira Knightley o va interpreta pe Anna Karenina, iar Jude Law va fi soţul ei

Keira Knightley o va interpreta pe Anna Karenina, iar Jude Law va fi soţul ei

Keira Knightley o va interpreta pe Anna Karenina, iar Jude Law va fi soţul ei
Sursa foto: Foto: thecriticalcritics.com
09 Sep 2011   •   19:53

Actriţa britanică Keira Knightley o va interpreta pe Anna Karenina, într-un nou film după celebrul roman al lui Lev Tolstoi, informează bbc.co.uk.
   
Knightley va juca în această nouă ecranizare alături de Jude Law, care are rolul soţului eroinei, Aleksei Karenin, precum şi de tânărul actor britanic Aaron Johnson care îl va interpreta pe contele Vronski.
   
Filmările vor începe în septembrie în Marea Britanie şi Rusia, urmând ca pelicula să fie lansată anul viitor.
   
Regia filmului va fi semnată de Joe Wright, care a mai lucrat cu Knightley pentru peliculele "Remuşcare/ Atonement" (2007) şi "Mândrie şi prejudecată" (2005), iar scenariul îi aparţine lui Tom Stoppard, premiat cu Oscar pentru "Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love".
   
"Anticipăm că aceasta va fi o ecranizare definitorie pentru Anna Karenina", a spus Tim Beavan, de la Working Title Films, compania producătoare.
   
Romanul "Anna Karenina", a cărui acţiune este plasată în Rusia sfârşitului de secol 19, prezintă drama unei femei măritate, având un copil, care se îndrăgosteşte de un tânăr soldat. Cartea a fost ecranizată de mai multe ori, eroina fiind interpretată de actriţe ca Greta Garbo (1935), Vivien Leigh (1948) şi Sophie Marceau (1997).


×
Subiecte în articol: actriţă actor roman
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close