Antena 3 Timp liber Film Kevin Costner, la plimbare cu Dacia Duster prin România

Kevin Costner, la plimbare cu Dacia Duster prin România

28 Sep 2011   •   21:30
Kevin Costner, la plimbare cu Dacia Duster prin România
Sursa foto: Foto: Antena3.ro

Kevin Costner este în România! Starul de la Hollywood va filma în Râşnov câteva minute din cel mai nou film al său. Reporterii observatorului au obţinut un interviu în exclusivitate cu actorul, imediat cum a coborât din avion. Nu a fost primit cu pâine şi sare. În schimb drumul până la platourile de filmare l-a făcut într-un Duster.

Cu o pereche obişnuită de blugi, un pulover bleumarin, şapcă pe cap şi ochelari de soare, Kevin Costner a încercat să se furişeze pe nesimţite în ţara noastră. Dar a fost recunoscut imediat de angajaţii aeroportului, care l-au rugat să semneze în cartea de oaspeţi şi să facă poze cu ei.

Spune că se va simţi foarte bine la noi, mai ales că are şi cunoştinţe aici.

Ultima oară când a fost la noi în ţară, a vrut să mănânce un preparat românesc mai puţin cunoscut: labă de urs. O delicatesă afrodiziacă. Bucătarii de la hotelul unde va sta Kevin se vor da peste cap să îl satisfacă şi de data asta.

Kevin Costner ar trebui să filmeze şi în Braşov, dar şi în Argeş, la Dragoslavele. Aici intră în scenă celălalt Kevin. Adică dublura actorului de la Hollywood, cascadorul Răzvan Puiu.

După cum vedeţi, Răzvan nu are burtică şi nici părul cărunt. Nu aduce deloc cu starul de la Hollywood, dar asta nici măcar nu se va observa în film.


×
Subiecte în articol: Dacia Duster
Parteneri
x close