Antena 3 CNN Timp liber Film Kevin Spacey este acuzat de încă trei bărbați de abuz sexual! Numărul total de victime se ridică la șase

Kevin Spacey este acuzat de încă trei bărbați de abuz sexual! Numărul total de victime se ridică la șase

Kevin Spacey este acuzat de încă trei bărbați de abuz sexual! Numărul total de victime se ridică la șase
06 Iul 2018   •   10:52

Scotland Yard investighează trei noi acuzații de atac sexual aduse împotriva lui Kevin Spacey, aducând numărul total de cazuri deschise în Marea Britanie împotriva actorului, la șase. Noile acuzații l-ar cataloga ca fiind un atacator în serie, cu cazuri care se întind pe o perioadă lungă de timp și în mai multe locuri, atacurile având loc în Westminster în 1996, în Lambeth în 2008 și în Gloucester în 2013. În  America, o victimă susține că Spacey l-a atacat în 1992 iar cazul este investigat de Departamentul de poliție din Los Angeles. Spacey a fost tăcut în legătură cu acuzațiile, iar reprezentanții săi au declarat că actorul  își "ia timpul necesar pentru a  evalua situația și a căuta tratament".

Spacey a devenit unul dintre primii actori dați afară din Hollywood ca parte a mișcării #MeToo după dezvăluirile despre Harvey Weinstein. Actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Spacey că l-a atacat sexual când acesta avea doar 14 ani. În urma acuzațiilor, Spacey a fost îndepărtat rapid din rolul său principal din drama House of Cards și a fost scos din filmul lui Ridley Scott, "All Money in the World".

Spacey a recunoscut că este homosexual într-o declarație publică în urma acuzațiilor, pornind o teamă că actorul va întări legăturile între homosexualitate și pedofilie, un argument fals folosit în istorie pentru a susține persecuția comunității gay.

Sursă: R29

×
Subiecte în articol: Kevin Spacey Kevin Spacey abuz sexual
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close