Antena 3 CNN Timp liber Film Leonardo DiCaprio, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Leonardo DiCaprio, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Leonardo DiCaprio, cel mai bine plătit actor de la Hollywood
Sursa foto: Foto: eonline.com
02 Aug 2011   •   16:42
Leonardo DiCaprio ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, realizat de forbes.com, cu un onorariu de 77 de milioane de dolari. Pe locul doi în top este situat Johnny Depp, cu 50 de milioane de dolari.

Locul al treilea este ocuptat de actorul Adam Sandler, cunoscut pentru numeroasele roluri comice pe care le-a avut, cu 40 de milioane de dolari, în timp ce locul al patrulea îi revine lui Will Smith, cu 36 de milioane de dolari.

Clasamentul continuă cu Tom Hanks, pe poziţia a cincea, cu 35 de milioane de dolari, Ben Stiller (34 de milioane de dolari), Robert Downey Jr. (31 de milioane de dolari), Mark Wahlberg (28 de milioane de dolari), Tim Allen şi Tom Cruise (cu 22 de milioane de dolari fiecare).

Acest top al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood a fost realizat de forbes.com pe baza discuţiiloe avute cu agenţiile, managerii, producătorii şi avocaţii actorilor, pentru a stabili veniturile aestora din filmele în care au jucat în perioada 1 mai 2010 – 1 mai 2011.

×
Subiecte în articol: Leonardo DiCaprio Hollywood
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close