x close

Leonardo DiCaprio, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

de Antena3.ro    |    02 Aug 2011   •   16:42
Leonardo DiCaprio, cel mai bine plătit actor de la Hollywood Foto: eonline.com
Leonardo DiCaprio ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, realizat de forbes.com, cu un onorariu de 77 de milioane de dolari. Pe locul doi în top este situat Johnny Depp, cu 50 de milioane de dolari.

Locul al treilea este ocuptat de actorul Adam Sandler, cunoscut pentru numeroasele roluri comice pe care le-a avut, cu 40 de milioane de dolari, în timp ce locul al patrulea îi revine lui Will Smith, cu 36 de milioane de dolari.

Clasamentul continuă cu Tom Hanks, pe poziţia a cincea, cu 35 de milioane de dolari, Ben Stiller (34 de milioane de dolari), Robert Downey Jr. (31 de milioane de dolari), Mark Wahlberg (28 de milioane de dolari), Tim Allen şi Tom Cruise (cu 22 de milioane de dolari fiecare).

Acest top al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood a fost realizat de forbes.com pe baza discuţiiloe avute cu agenţiile, managerii, producătorii şi avocaţii actorilor, pentru a stabili veniturile aestora din filmele în care au jucat în perioada 1 mai 2010 – 1 mai 2011.

Citeşte mai multe despre:

Leonardo DiCaprio Hollywood
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati