x close

Leonardo DiCaprio, hărţuit de o româncă. Actorul a solicitat un ordin de restricţie (VIDEO)

28 Aug 2010   •   10:21
Leonardo DiCaprio, hărţuit de o româncă. Actorul a solicitat un ordin de restricţie (VIDEO) Foto: dgt1.net

O româncă a făcut o obsesie pentru actorul Leonardo DiCaprio, despre care crede că este "soţul ei virtual" şi tatăl copilului pe care îl va naşte. Românca locuieşte la Chicago şi are 41 de ani. Ea i-a trimis actorului scrisori, E-mailuri şi a venit de două ori în Los Angeles, unde a încercat să intre în contact cu starul. Un tribunal californian a emis acum un ordin de restricţie pe numele femeii, după ce DiCaprio a făcut o plângere împotriva ei. Actorul spune că viaţa lui şi a celor apropiaţi este în pericol.

Actorul Leonardo DiCaprio spune că nu a cunoscut-o niciodată personal pe românca Livia Bistriceanu, dar că se simte ameninţat de comportamentul ei. "Luând în considerare comportamentul obsesiv şi hărţuitor, sunt înspăimântat de doamna Bistriceanu şi simt că siguranţa mea, dar şi a celor din jurul meu, este în pericol."

DiCaprio a prezentat tribunalului din Los Angles copii după scrisori şi E-mailuri pe care le-a primit de la Livia Bistriceanu, mesaje din care reiese clar că femeie crede că actorul este soţul ei şi tatăl copilului căruia îi va da naştere. Una dintre scrisorile prezentate ca probă în faţa instanţei începe cu "Dragă soţule Leo" şi conţine multe referiri la "copilaşul Isus".

Mai mult, pe pagina ei de Facebook, Bistriceanu scrie "sunt măritată virtual cu Leonardo DiCaprio, Leo este soţul meu sau Dumnezeu a scris ca ei să ştie cine este cu adevărat soţia lui."

Actorul a povestit că femeia a venit de două ori în Los Angeles şi a încercat să intre în contact cu el, atât acasă, cât şi la birou. În faţa acestor dovezi, tribunalul a emis un ordin de restricţie temporar pe numele Liviei Bistriceanu, care nu are voie acum să se apropie la mai mult de 90 de metri de DiCaprio. Jurnaliştii americani i-au trimis Liviei Bistriceanu E-mailuri solicitând o replică, însă femeia nu a răspuns încă.

Antena 3

 

 

Citeşte mai multe despre:

Leonardo DiCaprio romanca
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati