Antena 3 CNN Timp liber Film Lovitură pentru Jim Carrey! Starul de la Hollywood va fi judecat pentru uciderea din culpă a fostei iubite

Lovitură pentru Jim Carrey! Starul de la Hollywood va fi judecat pentru uciderea din culpă a fostei iubite

Lovitură pentru Jim Carrey! Starul de la Hollywood va fi judecat pentru uciderea din culpă a fostei iubite
Sursa foto: Foto: Facebook/Jim Carrey
02 Iun 2017   •   19:12

Lovitură uriașă pentru Jim Carrey! Starul de la Hollywood, în vârstă de 55 de ani, va fi judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, make-up artistul Cathriona White, mama şi fostul soţ al acesteia acuzându-l pe star că i-ar fi procurat medicamentele pe care tânăra le-a folosit pentru a se sinucide.

Tânăra a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles pe data de 28 septembrie 2015, iar în urma autopsiei au fost descoperite în organism cantităţi mari de medicamente, printre care Zofran, Propranolol, Percocet şi Ambien. O parte din medicamente erau ale lui Jim Carrey, iar acesta chiar i-a dat un mesaj, cu doar o zi înainte de a fi anunţată sinuciderea, în care o ruga să-i spună unde sunt analgezicele pe care le folosea pe bază de prescripţie medicală, scrie The Independent.

Avocatul actorului american, Raymond Boucher, a declarat după primele audieri că Jim Carrey a iubit-o pe Cathriona White şi în mod clar va fi un proces extrem de dureros pentru el. La rândul lui, artistul a negat acuzaţiile.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close