Antena 3 CNN Timp liber Film Mădălina Ghenea: Eu nu mai am casă. Trăiesc într-o valiză

Mădălina Ghenea: Eu nu mai am casă. Trăiesc într-o valiză

Mădălina Ghenea: Eu nu mai am casă. Trăiesc într-o valiză
Sursa foto: Foto: Instagram
10 Iun 2016   •   15:12

Pentru o femeie atât de frumoasă care pătrunde într-o lume atât de înşelătoare precum cinemaul de top, Mădălina Ghenea şi-a asumat cel mai greu rol: să rămână o persoană de bun-simţ, să vorbească despre familia şi despre ţara ei, să nu-şi ascundă vulnerabilităţile.

În ultima zi de la TIFF 2016, după ce a răspuns la întrebările presei şi ale publicului, ea a stat, răbdătoare, să se fotografieze cu toţi cei care sperau să ciupească din faima ei măcar un selfie.

Despre "Tinereţe", dar şi despre noul ei film, regizat tot de un câştigător al premiului Oscar, despre singurătatea de a fi mereu pe drumuri şi despre încercarea de a adopta un copil, în dialogul care urmează.

 

- Cu mintea de acum, ce i-aţi spune fetei care, în urmă cu 15 ani, pleca de acasă, din Slatina? Ce greșeli să nu facă?

- Să vă spun cum a început această călătorie. Jucam baschet la școală și am primit un bilețel pentru un casting la o agenție. Şi am mers pentru fratele meu, nu pentru mine. Pentru că fratele meu voia să vadă fetele frumoase de la casting.

Nu cred că ai mei își imaginau că aș putea ajunge aici, chiar dacă și-au dorit asta pentru mine. Eu nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să lucrez cu un regizor care are premiul Oscar. Sunt norocoasă, cred că mă iubește Dumnezeu și am pus foarte multă muncă în acești 15 ani.

Citește restul interviului pe PressOne

×
Subiecte în articol: interviu Mădălina Ghenea TIFF
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close