Antena 3 CNN Timp liber Film Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul de Film de la Roma

Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul de Film de la Roma

Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul de Film de la Roma
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.Z.    |    17 Noi 2012   •   20:34

Mădălina Ghenea a furat toate privirile în ultima zi a Festivalului de la Roma. Frumoasa româncă a fost premiată pentru rolul său din filmul "Razzabastarda", în care interpretează rolul unei prostituate românce ajunse în Italia. Din distribuţia filmului mai face parte şi cunoscutul comisar Corrado Cattani.

Ghenea a luat premiul "Sorriso Diverso Roma 2012" pentru interpretare extraordinară, dar şi pentru frumuseţea cu care iese în evidenţă.

"Sunt foarte emoţionată, e normal. Printre candidaţi era şi Robert Pattinson pentru filmul Twilight (...). E o responsabilitate foarte mare şi sper să nu dezamăgesc. În primul rând, sper să nu vă dezamăgesc pe voi", a spus Mădălina Ghenea.

Într-o rochie neagră, de o eleganţă discretă, accesorizată cu un colier fin, românca a fost o prezenţă greu de trecut cu vederea pe covorul roşu întins la Roma. Actriţă la început de drum, Ghenea nu se aştepta la o asemenea onoare.

Timp de un an, Mădălina a dat probă după probă fără să primească vreun răspuns, dar nu s-a lăsat descurajată. Rolul Dorinei, o imigrantă din România ce dă piept cu realitatea dură din Italia, a fascinat-o. Odată ajunsă în Italia, tânăra din film îşi vede visele şi ambiţiile înnăbuşite şi ajunge să îşi vândă trupul pentru a trăi.

Marele absent al zilei a fost Gerard Butler. La mii de kilometri depărtare, actorul nu a putut să îi fie alături româncei în ziua cea mai importantă din scurta ei carieră de actriţă, de până acum. Cei doi sunt împreună de câteva luni, după ce s-au cunoscut la filmările pentru o reclamă.







×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close