Antena 3 Timp liber Film Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul de Film de la Roma

Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul de Film de la Roma

de M.Z.    |    17 Noi 2012   •   20:34
Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul de Film de la Roma
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP

Mădălina Ghenea a furat toate privirile în ultima zi a Festivalului de la Roma. Frumoasa româncă a fost premiată pentru rolul său din filmul "Razzabastarda", în care interpretează rolul unei prostituate românce ajunse în Italia. Din distribuţia filmului mai face parte şi cunoscutul comisar Corrado Cattani.

Ghenea a luat premiul "Sorriso Diverso Roma 2012" pentru interpretare extraordinară, dar şi pentru frumuseţea cu care iese în evidenţă.

"Sunt foarte emoţionată, e normal. Printre candidaţi era şi Robert Pattinson pentru filmul Twilight (...). E o responsabilitate foarte mare şi sper să nu dezamăgesc. În primul rând, sper să nu vă dezamăgesc pe voi", a spus Mădălina Ghenea.

Într-o rochie neagră, de o eleganţă discretă, accesorizată cu un colier fin, românca a fost o prezenţă greu de trecut cu vederea pe covorul roşu întins la Roma. Actriţă la început de drum, Ghenea nu se aştepta la o asemenea onoare.

Timp de un an, Mădălina a dat probă după probă fără să primească vreun răspuns, dar nu s-a lăsat descurajată. Rolul Dorinei, o imigrantă din România ce dă piept cu realitatea dură din Italia, a fascinat-o. Odată ajunsă în Italia, tânăra din film îşi vede visele şi ambiţiile înnăbuşite şi ajunge să îşi vândă trupul pentru a trăi.

Marele absent al zilei a fost Gerard Butler. La mii de kilometri depărtare, actorul nu a putut să îi fie alături româncei în ziua cea mai importantă din scurta ei carieră de actriţă, de până acum. Cei doi sunt împreună de câteva luni, după ce s-au cunoscut la filmările pentru o reclamă.×
Parteneri
x close