Antena 3 CNN Timp liber Film Maia Morgenstern: Pe Ştefan Iordache l-am cunoscut atât cât a binevoit

Maia Morgenstern: Pe Ştefan Iordache l-am cunoscut atât cât a binevoit

Maia Morgenstern: Pe Ştefan Iordache l-am cunoscut atât cât a binevoit
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    01 Feb 2013   •   12:17

Televiziunile sunt acuzate că nu promovoază cultură şi, mai mult, uită de valorile artistice ale ţării. Antena 3, televiziune de ştiri afiliată CNN, dovedeşte contrariul!

Pentru prima dată în istoria sa, Antena 3 va transmite o capodoperă a cinematografiei româneşti: "Cel mai iubit dintre pământeni."

De ce facem acest lucru? Pentru că atât noi, cât şi dumneavoastră, nu trebuie să uităm să ne respectăm valorile. La începutul lunii februarie, teatrul şi cinematografia îl sărbătoreau şi încă îl mai sărbătoresc pe marele actor Ştefan Iordache. Ne alăturam prietenilor şi admiratorilor săi într-un exerciţiu de rememorare a unui inegalabil artist român. 

Astăzi veţi vedea şi un interviu emoţionant cu sora lui Ştefan Iordache, urmând ca, la Vorbe grele, Victor Ciutacu să stea de vorbă cu actorul Dorel Vişan, într-o emisiune eveniment. 

La ora 23 vom privi împreună şi ne vom gândi cu drag la Ştefan Iordache, pe care îl vom vedea într-un rol capital pentru cariera sa, în filmul Cel mai iubit dintre pământeni, regizat de Şerban Marinescu.

Actriţa Maia Morgenstern, soţia lui în acest film, a vorbit, într-un interviu realizat de Bianca Voinea, despre prima ei întâlnire cu marele actor Ştefan Iordache.

"L-am cunoscut atât cât a binevoit , cât s-a lăsat cunoscut şi apreciez şi am luat-o ca o lecţie de viaţă faptul că a avut curajul să păstreze o zonă de mister, absolut intimă, a sa, probabil a familiei sale, a sufletului său, o zonă în care nu îngăduia şi nu se pătrundea. Nici cu bocancii şi nici altfel", a spus Maia Morgenstern.


Citeşte şi:

Mircea Albulescu: Civilul Ştefan Iordache era minu-minu-minunat, iar actorul profe-profe-profesionist

Sanda Ladoşi: Ştefan Iordache avea o mare artă de a te ridica la nivelul lui

Nelu Ploieşteanu, despre Ştefan Iordache: M-a făcut să văd adevăratul sens al vieţii şi al omului

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close