Antena 3 CNN Timp liber Film Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât

Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât

Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât
Sursa foto: Foto: gossipsauce.com
17 Aug 2010   •   09:18

Actorul american Michael Douglas, în vârstă de 65 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gât. Potrivit Reuters, acesta urmează să facă radioterapie şi chimioterapie timp de opt săptămâni.

Purtătorul de cuvânt al lui Michael Douglas a declarat, pentru revista People, că medicii se aşteaptă la o vindecare completă în aproximativ două luni. Acesta a refuzat să facă publice alte detalii referitoare la boala actorului.

"Sunt foarte optimist", a precizat Douglas, citat de revista People.

Michael Douglas are o carieră de peste patru decenii în spate, timp în care a câştigat două premii Oscar. Unul dintre acestea i-a fost oferit în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976.

Cel de-al doilea premiu Oscar l-a câştigat pentru rolul magnatului din lumea finanţelor Gordon Gekko din filmul "Wall Street", regizat de Oliver Stone. Actorul american şi-a reluat acest rol într-un nou film, intitulat "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule/ Wall Street: Money Never Sleeps", care a avut premiera internaţională în mai, la Festivalul de la Cannes.

Rolul care l-a propulsat pe Michael Douglas a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Anul trecut, actorul american a primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului de Film American. În 2004, acesta a primit un Glob de Aur pentru întreaga activitate, iar în 1998, un premiu Cesar onorific.

Tot în anul 1998, actorul american a primit titlul de Mesager al Păcii din partea Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Michael Douglas este fiul actorului Kirk Douglas şi al Dianei Dill. Este căsătorit cu actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Michael Douglas cancer gat diagnostic
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close