Antena 3 CNN Timp liber Film Michael Douglas a revenit pe platourile de filmare, după tratamentul contra cancerului

Michael Douglas a revenit pe platourile de filmare, după tratamentul contra cancerului

Michael Douglas a revenit pe platourile de filmare, după tratamentul contra cancerului
Sursa foto: Foto: stupidcelebrities.net
10 Dec 2010   •   12:30

Michael Douglas a revenit pe platourile de filmare, într-un proiect media lansat de New York Times, relatează contactmusic.com. Actorul a a efectuat o serie de şedinţe de chimioterapie în octombrie pentru a învinge cancerul la gât cu care a fost diagnosticat în luna august.
   
Douglas a declarat recent că este hotărât să învingă cancerul şi, potrivit presei americane, starea lui de sănătate pare să prezinte semne evidente de ameliorare. Actorul american a filmat un scurtmetraj pentru un proiect video lansat de publicaţia New York Times, intitulat "Fourteen Actors Acting".
   
Suplimentul anual cinematografic al revistei New York Times - Hollywood Issue - va fi lansat duminică. Dorind să promoveze ediţia printată, editorii site-ului publicaţiei americane au lansat proiectul video "Fourteen Actors Acting", în care au filmat "actorii care au definit cinematografia anului 2010".
   
În scurtmetrajul său, Michael Douglas are o expresie gânditoare, stând într-un fotoliu din piele. La acest proiect video au mai participat câţiva actori de seamă, precum Javier Bardem, James Franco, Matt Damon şi Natalie Portman.
   
Agentul de presă al actorului american a declarat pentru New York Times: "Se simte mai bine. Sănătatea lui continuă să se amelioreze, însă vindecarea sa este un proces care va dura mult timp".
   
Michael Douglas îşi va relua cariera în 2011, când va juca într-un lungmetraj inspirat din viaţa şi cariera pianistului Liberace.
   
Cel mai recent film în care apare actorul este "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", de Oliver Stone, lansat în această toamnă, în care Douglas a interpretat din nou rolul magnatului Gordon Gekko din pelicula "Wall Street" (1987), semnată de acelaşi regizor.

×
Subiecte în articol: Michael Douglas chimioterapie filmare actor
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close