Antena 3 CNN Timp liber Film Michael Douglas ar putea rămâne fără voce

Michael Douglas ar putea rămâne fără voce

Michael Douglas ar putea rămâne fără voce
Sursa foto: Foto: Foto: gossipsauce.com
18 Aug 2010   •   23:34

Actorul Michael Douglas este măcinat de boală. Cancerul i-ar putea lua, pentru totdeauna, vocea, şi, odată cu ea, posibilitatea de a-şi mai continua cariera. S-ar putea ca seducătorul din "Basic Instinct" să nu mai apară vreodată într-un film.

Michael Douglas a fost un fumător înrăit aproape toată viaţa. A reuşit să se lase abia acum câţiva ani. Dar a fost prea târziu. Actorul în vârstă de 65 de ani a fost diagnosticat, recent, cu o tumoare la gât. Doctorii spun că, cel mai probabil, viciul este cel care i-a declanşat cancerul.

Milioane de femei suspinau, la auzul vocii lui Michael Douglas. Acum, fanele ar putea rămâne doar cu amintirea filmelor memorabile în care a jucat. Actorul riscă să i se schimbe vocea. Sau chiar să rămână fără ea din cauza tratamentului la care va fi supus.

Totuşi, Michael Douglas s-a declarat optimist în privinţa rezultatelor. Are o viaţă împlinită şi va lupta să nu o piardă. Actorul, câştigător a două premii Oscar, este căsătorit cu frumoasa Catherine Zeta Jones. Are cu ea doi copii şi un fiu dintr-un mariaj anterior.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Michael Douglas voce
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close