Antena 3 CNN Timp liber Film Michael Douglas nu se dă bătut: Învinge cancerul cu ajutorul familiei

Michael Douglas nu se dă bătut: Învinge cancerul cu ajutorul familiei

Michael Douglas nu se dă bătut: Învinge cancerul cu ajutorul familiei
Sursa foto: Foto: patpoh.fooyoh.com
02 Dec 2010   •   12:49

Michael Douglas nu se dă bătut în lupta cu boala. Actorul, diagnosticat cu cancer, a acceptat să acorde un interviu revistei Hollywood Repoter şi a vorbit despre familia lui, despre modul în care boala i-a schimbat viaţa şi despre proiectele de viitor.

Departe de imaginea creată în ultimele luni de tabloide, cea a unui om cu un picior în groapă, Michael Douglas este „cât se poate de viu, alert şi inteligent”, notează reporterii publicaţiei americane. Actorul a slăbit vizibil în cele cinci luni de chimoterapie, însă se află „pe o pantă ascendentă“ în lupta cu teribila maladie.

„Cel mai mult m-am temut să-i spun tatălui meu despre boală, însă a primit vestea bine. M-a susţinut şi m-a vizitat în fiecare zi alături de soţia lui”, a declarat Michael Douglas.

Artistul a recunoscut că şi soţia lui, Catherine Zeta Jones, l-a ajutat enorm în lupta cu cancerul. La rândul ei, Catherine spune că soţul ei este o persoană extrem de puternică şi că este sigură că va ieşi cu bine din această perioadă a vieţii.

„Michael este o persoană foarte puternică, cu un caracter puternic. Este sensibil, modest şi are un simţ al umorului foarte dezvoltat”, a declarat Catherine Zeta Jones. „Cea mai importantă este puterea de care dă dovadă. Asta l-a ajutat cel mai mult în ultimele luni. Nu şi-a pierdut niciodată puterea”.

×
Subiecte în articol: Michael Douglas cancer
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close