Antena 3 CNN Timp liber Film Mickey Rourke a început filmările în România pentru noul său film

Mickey Rourke a început filmările în România pentru noul său film

Mickey Rourke a început filmările în România pentru noul său film
Sursa foto: Foto: galawallpapers.net
26 Mar 2012   •   22:50

Mickey Rourke filmează în România, iar cine a trecut dis de dimineaţă prin faţa hotelului de lux în care este cazat a putut chiar să-l vadă pentru câteva clipe. Bine dispus şi gata de muncă, actorul a schimbat amabilitaţi cu jurnaliştii înainte să plece spre platoul de filmare.

Câştigător de Oscar, Mikey Rourke nu a afişat nicio clipă atitudinea de vedetă. I-a salutat pe jurnalişti apoi a urcat în maşina care-l aştepta la intrare. A luat cu el şi o cafea, ca să se trezească până ajunge pe platourile de filmare.

Cazat la un hotel de lux, în apartamentul prezidenţial, Mikey Rourke a recunoscut însă că nu prea are timp de distracţie cât stă în ţara noastră.

Un actor controversat, cu un chip aproape mutilat de boxul profesionist, Mickey Rourke a devenit în ultimii ani imaginea dură a Hollywood-ului. La fel şi colegul său de platou, Danny Trejo, fost puşcăriaş, scos din anonimat de rolul sângeros din Machete.

Ambii actori sunt pentru prima dată în România, deşi Mickey Rourke a mai luat contact cu românii. Acum 3 ani, actorul american a fost întâmpinat la ieşirea dintr-un club din Hollywood de două florărese.


×
Subiecte în articol: filmare oscar vedeta Hollywood
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close