Antena 3 CNN Timp liber Film Mickey Rourke a părăsit distribuţia filmului „The Expendables 2”

Mickey Rourke a părăsit distribuţia filmului „The Expendables 2”

Mickey Rourke a părăsit distribuţia filmului „The Expendables 2”
20 Oct 2011   •   14:33
Mickey Rourke a părăsit distribuţia filmului „The Expendables 2” pentru a putea juca în producţia „Seven Psychopaths”, regizată de Martin McDonagh („In Bruges”), informează Deadline.
Actorul urma să îşi reia rolul din „The Expendables” (2010) şi să apară alături de Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris şi Terry Crews, dar şi de mulţi alţi actori, aflaţi încă în negocieri pentru apariţia în noul film (Nicolas Cage, Vin Diesel, Dwazne Johnson şi John Travolta). În presa internaţională s-a scris că salariul insuficient de consistent a fost elementul care l-a determinat pe actor să nu mai continue acest rol.


În comedia lui McDonagh, Rourke urmează să joace alături de Colin Farrell, Sam Rockwell şi Christopher Walken. Povestea filmului are în centru un scenarist (interpretat de Farrell) din Los Angeles, care se străduieşte să scrie o poveste pentru un film, dar este atras de prietenii săi într-un complot. În urma acestei întâmplări, care presupune răpirea patrupedului unui gangster psihopat, scenaristul îşi găseşte şi inspiraţia.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close