Antena 3 CNN Timp liber Film Milla Jovovich s-a simţit ?violată? de Robert De Niro în filmul Stone (VIDEO)

Milla Jovovich s-a simţit ?violată? de Robert De Niro în filmul Stone (VIDEO)

Milla Jovovich s-a simţit ?violată? de Robert De Niro în filmul Stone (VIDEO)
14 Sep 2010   •   13:09

Actriţa Milla Jovovich a declarat recent că a fost profund afectată de scenele dure de sex din noul film Stone, în care joacă alături de Robert De Niro, actriţa precizând că s-a simţit ?violată?, relatează contactmusic.com.

Star-ul din Resident Evil recunoaşte că rolul de soţie manipulatoare a unui deţinut a fost una dintre cele mai mari provocări pentru ea. Jovovich a spus că a trebuit să se bazeze pe soţul său, producătorul Paul W.S. Anderson, pentru a o ajuta să traverseze perioada grea.

Actriţa a declarat pentru Los Angeles Times că Lucetta este cu siguranţă un personaj dificil de interpretat, cu scene de nuditate şi sexualitate; s-a simţit afectată în special de apropierea intimă cu oameni pe care îi cunoştea de o zi. Este dificil, te simţi violată, a spus ea. ?Ajungeam acasă foarte tulburată. Soţul meu a trebuit să suporte toate acestea?.

În thriller-ul psihologic Stone joacă şi Edward Norton. Filmul spune povestea unui piroman condamnat la închisoare care se foloseşte de frumoasa sa soţie, încearcând să manipuleze un ofiţer ce se ocupă de eliberările condiţionate.

Stone - trailer

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Robert de Niro
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close