Antena 3 Timp liber Film Mircea Albulescu: Civilul Ştefan Iordache era minu-minu-minunat, iar actorul profe-profe-profesionist

Mircea Albulescu: Civilul Ştefan Iordache era minu-minu-minunat, iar actorul profe-profe-profesionist

30 Ian 2013   •   16:06
Mircea Albulescu: Civilul Ştefan Iordache era minu-minu-minunat, iar actorul profe-profe-profesionist
Sursa foto: Foto: Intact Images

Televiziunile sunt acuzate ca nu promovoaza cultura si, mai mult, uita de valorile artistice ale tarii. Antena 3, televiziune de stiri afiliata CNN, dovedeste contrariul!

Pentru prima data in istoria sa, Antena 3 va transmite o capodopera a cinematografiei romanesti: "Cel mai iubit dintre pământeni."

De ce facem acest lucru? Pentru ca atat noi, cat si dumneavoastra, nu trebuie sa uitam sa ne respectam valorile. La inceputul lunii februarie, teatrul si cinematografia il sarbatoreau si inca il mai sarbatoresc pe marele actor Stefan Iordache. Ne alaturam prietenilor si admiratorilor sai intr-un exercitiu de rememorare a unui inegalabil artist roman. Incepand de azi, pana vineri, veti urmari interviuri cu artisti care l-au cunoscut, l-au admirat si l-au iubit pe Stefan Iordache.

Mircea Albulescu, partener al lui Stefan Iordache in acest film, deschide seria interviurilor de la Antena 3, realizate de Bianca Voinea. Mircea Albulescu a vorbit despre prima lui întâlnire cu Ştefan Iordache, despre cât de greu a fost să lucreze cu el şi despre filmul " Cel mai iubit dintre pământeni".×
Subiecte în articol: Mircea Albulescu Antena 3
Parteneri
x close