Antena 3 Timp liber Film Moment important în cariera lui Jennifer Garner. Actrița a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood

Moment important în cariera lui Jennifer Garner. Actrița a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood

21 Aug 2018   •   09:30
Moment important în cariera lui Jennifer Garner. Actrița a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood
Sursa foto: foto- Youtube

Actriţa Jennifer Garner, cunoscută pentru rolurile din "Juno" şi din "Dallas Buyers Club", a primit luni o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în semn de recunoaştere pentru o carieră de peste 20 de ani, informează AFP.

La fel de cunoscută pentru interpretarea spioanei CIA Sydney Bristow în serialul "Alias", Jennifer Garner (46 de ani) a apărut în peste 30 de filme.

"Azi pentru mine este ocazia de a marca 24 de ani petrecuţi cu bucurie într-o meserie pe care o iubesc atât de mult. Să pot trăi acest moment alături de familie şi prieteni este cu adevărat formidabil", a declarat actriţa pentru AFP.

Alături de Garner pe Walk of Fame au fost părinţii, surorile şi cei trei copii ai săi, din mariajul cu o altă stea de la Hollywood, Ben Affleck, de care Jennifer s-a despărţit.

Actorii Steve Carell, Bryan Cranston şi Judy Greer, colegi cu Jennifer pe platourile de filmare, au fost la rândul lor prezenţi la eveniment.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close