x close

Moment important în cariera lui Jennifer Garner. Actrița a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood

21 Aug 2018   •   09:30
Moment important în cariera lui Jennifer Garner. Actrița a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood foto- Youtube

Actriţa Jennifer Garner, cunoscută pentru rolurile din "Juno" şi din "Dallas Buyers Club", a primit luni o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în semn de recunoaştere pentru o carieră de peste 20 de ani, informează AFP.

La fel de cunoscută pentru interpretarea spioanei CIA Sydney Bristow în serialul "Alias", Jennifer Garner (46 de ani) a apărut în peste 30 de filme.

"Azi pentru mine este ocazia de a marca 24 de ani petrecuţi cu bucurie într-o meserie pe care o iubesc atât de mult. Să pot trăi acest moment alături de familie şi prieteni este cu adevărat formidabil", a declarat actriţa pentru AFP.

Alături de Garner pe Walk of Fame au fost părinţii, surorile şi cei trei copii ai săi, din mariajul cu o altă stea de la Hollywood, Ben Affleck, de care Jennifer s-a despărţit.

Actorii Steve Carell, Bryan Cranston şi Judy Greer, colegi cu Jennifer pe platourile de filmare, au fost la rândul lor prezenţi la eveniment.

Citeşte mai multe despre:

actrita Hollywood cariera
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati