Antena 3 CNN Timp liber Film Montaj emoţionant al unui englez despre România. Interviu cu regizorul Charlie Ottley

Montaj emoţionant al unui englez despre România. Interviu cu regizorul Charlie Ottley

Regizorul celebrei serii Wild Carpathia, Charlie Ottley, a realizat în parteneriat cu Ministerul Turismului de la noi un film emoționant de prezentare a României. 

Montaj emoţionant al unui englez despre România. Interviu cu regizorul Charlie Ottley
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Apr 2020   •   15:20

Montajul este prezentat drept un film care dă speranță oamenilor care vin să viziteze țara noastră, odată ce restricțiile vor fi ridicate.

”Este începutul unui plan mai amplu. Stăteam într-o dimineață în Bran. Sunt binecuvțntat să stau aici. Am admirat imagini extraordinare din România și m-am gândit cum aș putea să ajut. E important să transmitem un mesaj de speranță.

Stați acasă, dar gândiți-vă la o vacanță în România. Sunt foarte multe locuri de cazare aici, care vor suferi enorm din cauza acestei crize. Este important să arătăm un mesaj de solidaritate. E important să arătăm că deși suntem în străinătate trebuie să ajutăm. În momentul în care se vor deschide granițele vreau să promovez România întregii lumi. Am relații foarte bune cu BBC care sunt interesate de lansarea unei campanii.

Aș vrea să creez un serial de filmulețe, vom arăta din Australia până în Africa, că România că trebuie să fie printre principalele destinații.”, a spus Ottley. 

 

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close