Antena 3 CNN Timp liber Film Natalie Portman a anunţat că este însărcinată

Natalie Portman a anunţat că este însărcinată

Natalie Portman a anunţat că este însărcinată
Sursa foto: Foto: natalieportman.com
28 Dec 2010   •   18:51

Zi mare pentru Natalie Portman. Actriţa a anunţat că e însărcinată şi s-a logodit cu tatăl copilului ei nenăscut, balerinul şi coregraful Benjamin Millepied.

Natalie Portman şi Millepied s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Black Swan. Producţia prezintă povestea unei balerine din New York, care face eforturi imense pentru a-şi aduce prestaţiile artistice cât mai aproape de perfecţiune.

Filmul a fost lansat recent în cinematografe şi a fost primit foarte bine atât de critici cât şi de public. Benjamin Millepied a fost, iniţial, coregraful scenelor de balet din Black Swan. Până la urmă, a ajuns însă în faţa camerelor de luat vederi. El a interpretat un rol secundar în film, cel al unui dansator pe nume David.

La 29 de ani, Portman e una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood. Ea este celebră mai ales pentru rolurile sale din seria Războiul Stelelor.

Benjamin Millepied are 33 de ani, s-a născut în Franţa iar în prezent este dansator şi coregraf la Baletul din New York.

 

×
Subiecte în articol: insarcinata actriţă copil
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close