Antena 3 CNN Timp liber Film Natalie Portman ia locul Angelinei Jolie în SF-ul Gravity

Natalie Portman ia locul Angelinei Jolie în SF-ul Gravity

Natalie Portman ia locul Angelinei Jolie în SF-ul Gravity
Sursa foto: Foto: cinemafique.wordpress.com
08 Sep 2010   •   18:26

După ce a Angelina Jolie a refuzat rolul principal din filmul SF "Gravity", de Alfonso Cuarón, producătorii peliculei s-au gândit la Natalie Portman care a acceptat oferta, relatează Reuters.

Filmul, care va fi realizat în 3D, este produs de warner Bros. Şi are un buget de 80 de milioane de dolari.

Lungmetrajul prezintă drama unei femei care înceracă să se întoarcă pe Terra de pe o staţie spaţială.

Unele surse susţin că Scarlett Johansson şi Blake Lively ar fi candidat de asemenea pentru rolul refuzat de Angelina Jolie, însă regizorul Alfonso Cuarón i l-a oferit lui Portman fără să-i ceară o probă video.

Rolul secundar în acest film va fi interpretat de Robert Downey Jr., care a semnat şi un contract în acest sens. Filmările vor începe anul viitor.

Natalie Portman este actriţă, regizoare şi producătoare de film. Rolul ei de debut a fost cel din pelicula "Léon", a lui Luc Besson. Actriţa a mai jucat, printre altele, în "Ispita/ Closer" şi "V de la Vendetta". În Thriller-ul "Black Swan", cel care a deschis, anul acesta, festivalul de la Veneţia, Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel.

Alfonso Cuarón este cunoscut pentru filmele "Harry Potter şi prizonierul din Azkaban" şi "Marile speranţe". Regizorul a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, pentru "Copiii tatălui", "Şi mama ta la fel!".

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close