Antena 3 CNN Timp liber Film Netflix îngroapă serialul House of Cards, ca urmare a scandalului în care este implicat Kevin Spacey

Netflix îngroapă serialul House of Cards, ca urmare a scandalului în care este implicat Kevin Spacey

Netflix îngroapă serialul House of Cards, ca urmare a scandalului în care este implicat Kevin Spacey
30 Oct 2017   •   22:09

După acuzațiile privind avansurile sexuale pe care Kevin Spacey le-a făcut unui actor minor, Netflix a decis să oprească filmările la celebrul serial House of Cards (Culisele Puterii), după sezonul 6.

Au trecut abia 12 ore de când actorul Anthony Rapp a dezvăluit avansurile sexuale ale lui Spacey care au avut loc în timpul unei petreceri de la mijlocul anilor 1980, informează Unilad.co.uk.

Există zvonuri că și alte proiecte dintre Netlfix și Spacey vor fi îngropate, însă nimic nu este confirmat, conform Deadline.com.

House of Cards va fi anulat după sezonul viitor, care va fi disponibil telespectatorilor la mijlocul anului 2018.

----------------------------

Într-un articol publicat pe site-ul BuzzFeed, Anthony Rapp a declarat că actorul Kevin Spacey l-a invitat la o petrecere organizată în apartamentul său în anul 1986 și că la finalul acesteia l-a luat în brațe, l-a pus pe un pat și s-a urcat peste el, făcându-i avansuri sexuale.

"Nici până în ziua de azi nu am putut să mă lămuresc în legătură cu multe aspecte legate de acest lucru. Este pur și simplu ceva extrem de confuz pentru mine", a mai spus Anthony Rapp pentru BuzzFeed.

Anthony Rapp, care s-a remarcat în filmul "A Beautiful Mind" și, recent, în serialul TV "Star Trek: Discovery", juca alături de Kevin Spacey într-un spectacol pe Broadway în momentul producerii faptelor. Pe atunci, el avea vârsta de 14 ani, iar Kevin Spacey avea 26 de ani.

"Am decis să îmi fac publică povestea, inspirat de numărul mare de femei și bărbați curajoși care au vorbit public despre astfel de lucruri pentru a aduce lumină și, sper, pentru a contribui la o schimbare", a scris Anthony Rapp pe Twitter duminică seară.

În urma acuzațiilor, Kevin Spacey a recunoscut de asemenea că este homosexual.

×
Subiecte în articol: metoo Netflix Kevin Spacey
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close