Antena 3 CNN Timp liber Film Nicholas Cage mai bifează câteva locaţii istorice cu noul său film, "Ghost Rider 2"

Nicholas Cage mai bifează câteva locaţii istorice cu noul său film, "Ghost Rider 2"

Nicholas Cage mai bifează câteva locaţii istorice cu noul său film, "Ghost Rider 2"
17 Ian 2011   •   18:26

După ce a filmat în România pentru Ghost Rider 2, continuarea 3D a filmului de acţiune lansat în 2007, Nicholas Cage va mai bifa câteva locaţii istorice, de această dată din Turcia. Celebrul actor american, care a filmat timp de cinci luni la Castelul Corvinilor, la cominatul siderurgic din Hunedoara şi în centrul istoric al oraşului Sibiu, este pe cale să îşi continue scenele la Pamukkale şi Cappadocia, în regiunea Denizli.

Câteva scene importante, printre care şi finalul filmului, vor fi filmate la Pamukkale, o zonă recunoscută pentru terasele de calcar pe care s-au format bălţi de apă de la scurgerea unui pârâiaş cu apă caldă, şi la Cappadocia. Filmările vor începe pe 24 ianuarie şi vor continua până pe 2 februarie în Pamukkale şi în oraşul antic Hierapolis.

Producătorul Brian Taylor a fost deja la Pamukkale pentru a căuta locaţii pentru film, urmând ca zilele viitoare să ajungă în Turcia o delegaţie de 400 de persoane. Guvernatorul din Denizli, Yavuz Erkmen, a declarat pentru presa locală că oficialii companiei Sony, care vor distribui filmul, vor veni în oraş săptămâna viitoare şi că filmul va contribui enorm la promovarea staţiunii Pamukkale.

"Ghost Rider 2" va fi primul film hollywoodian care va fi realizat la Pamukkale, doar producţiile de la Bollywood apelând la celebra locaţie în trecut. Acţiunea filmului se va desfăşura în Europa de Est, unde protagonistul Johnny Blaze, interpretat de Nicolas Cage, va trebui să ţină piept diavolului, care are înfăţişare umană. Primul film din serie a apărut în 2007 şi a adus producătorilor 114 milioane de dolari la box office.








×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close