Antena 3 CNN Timp liber Film Nicole Scherzinger şi Betty White vor juca în "Men In Black 3"

Nicole Scherzinger şi Betty White vor juca în "Men In Black 3"

Nicole Scherzinger şi Betty White vor juca în "Men In Black 3"
Sursa foto: Foto: divercitycafe.com
30 Oct 2010   •   17:37

Cântăreaţa Nicole Scherzinger, solista grupului Pussycat Dolls, şi actriţa Betty White vor juca alături de Will Smith în cel de-al treilea film din franciza "Bărbaţii în negru/ Men In Black", potrivit unor surse de la Hollywood, citate de accesshollywood.com.
   
"Voi merge la New York pentru a repeta rolul dintr-unul dintre primele filme în care voi juca. Nu-mi vine să cred că voi juca în ?Men In Black 3?", a declarat cântăreaţa Nicole Scherzinger, prezentă la un eveniment de caritate organizat în Los Angeles.
   
Potrivit site-ului E! Online, venerabila actriţă Betty White va juca şi ea în acest lungmetraj.
   
Contactată de reporterii revistei Access Hollywood, actriţa americană, în vârstă de 88 de ani, a preferat să declare: "Ei bine, nu ştiu de unde a apărut acest zvon. Nu există nici o dovadă".
   
Will Smith şi Tommy Lee Jones vor interpreta din nou rolurile Agent Jay şi Agent Kay, iar actorul Josh Brolin a anunţat recent că s-a alăturat distribuţiei acestui film. El va interpreta o versiune mai tânără a personajului jucat de Jones.
   
Filmul "Men In Black 3" va fi regizat de Barry Sonnenfeld, pe baza unui scenariu scris de David Keopp, şi va fi lansat de studiourile Sony Pictures pe 25 mai 2012.
   
Primele două filme din serie au avut încasări totale de 1,03 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.
   

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close