Antena 3 CNN Timp liber Film Nominalizări la Premiile Emmy 2019. Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” a stabilit un nou record

Nominalizări la Premiile Emmy 2019. Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” a stabilit un nou record

Nominalizări la Premiile Emmy 2019. Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” a stabilit un nou record
17 Iul 2019   •   09:51

Academia americană a anunţat nominalizările pentru ediţia a 71-a a Premiilor Emmy. Deşi a fost intens criticat de fani, ultimul sezon al serialului "Game of Thrones", a stabilit un nou record de nominalizări, 32. În ceea ce priveşte producătorii, HBO a strâns 137 de selecţii, cu 20 mai multe ca Netflix. Fanii mai au de aşteptat până în 22 septembrie, când vor fi desemnaţi câştigători la gala din Los Angeles.

La ediţia cu numărul 71 a Premiilor Emmy, serialul HBO Game of Thrones a doborât un record de nominalizări vechi de un sfert de secol. Până acum, serialul a câştigat 47 de trofee Emmy şi, cu tot cu menţionările din acest an, a adunat nu mai puţin de 161 de nominalizări.

Performanţa atinsă de "Game of Thrones" la aceasta ediţie, este urmată de cele 20 de nominalizări adunate de "Marvelous Mrs. Maisel", cele 18 pentru "Saturday Night Live" şi de alte 18 sărbătorite de "Chernobyl".

Printre favoriţii la titlul de cel mai bun actor într-un serial de dramă se numără şi Kit Harington pentru rolul carierei sale, adică tocmai cel din serialul Game of Thrones. Pe listă se află şi excentricul Billy Porter pentru personajul jucat în Pose, dar şi Bob Odenkirk.

La aceeaşi categorie se va da bătălia şi între reprezentantele sexului frumos. Prima pe listă este Emilia Clarke. Ar putea pleca acasă cu premiul pentru cea mai bună actriţă într-o producţie dramatică. Şanse foarte mari pentru a pune mâna pe trofeu au însă şi Jodie Comer, Viola Davis sau frumoasa Mandy Moore.

Un alt trofeu râvnit de mari actori este cel pentru cel mai bun actor într-o producţie-comedie. Aici, lupta se dă între marele Michael Douglas, Bill Hader, Eugene Lavy şi alte nume cunoscute în industria filmului.

Pentru trofeul de cea mai bună actriţă într-o producţie din aceeaşi categorie s-au impus Natasha Lyonne, după rolul jucat în Russian Doll, Catherine Ohara, pentru personajul interpretat în serialul Schitt's Creek, dar şi Joulia Louis Dreyfus.

Premiile Emmy vor fi decernate pe 22 septembrie, la Microsoft Theater din Los Angeles

×
Subiecte în articol: Game of Thrones nominalizari record
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close