Antena 3 CNN Timp liber Film Noua Bond Girl, aleasă după ce a făcut nazuri la Dacia Duster

Noua Bond Girl, aleasă după ce a făcut nazuri la Dacia Duster

Noua Bond Girl, aleasă după ce a făcut nazuri la Dacia Duster
Sursa foto: Foto: boomtron.com
de M.Z.    |    07 Oct 2011   •   23:39

Noua Bond Girl a fost aleasă după ce s-a făcut remarcată într-o reclamă pentru Dacia Duster. Franţuzoaica era o necunoscută pentru lumea filmului de la Hoolywood înainte de spotul publicitar. Nici conaţionalii ei nu ştiau foarte multe despre ea.

Replicile din reclamă i-au crescut însă mult valoarea lui Berenice Marlohe. După ce a făcut nazuri la Dacia Duster, a ajuns direct la Hollywood, în braţele agentului 007, în condiţiile în care nici măcar francezii nu ştiau prea multe despre ea. Până acum, tânăra actriţă a fost distribuită doar în câteva roluri de televiziune.

Alegerea partenerei lui Daniel Craig s-a făcut cu un an înainte de lansarea noului film din seria agentului 007. Unora li s-ar părea mult, dar să fii Bond Girl nu este uşor. Tânăra actriţă are mult de lucrat, dacă vrea să se ridice la nivelul fostelor doamne Bond.

Filmul cu numărul 23 din seria James Bond s-ar putea numi Skyfall. Dar, până în momentul de faţă, producătorii nu au vrut să confirme oficial niciun amănunt legat de peliculă. Se aşteaptă, totuşi, ca filmul să bată încasările ultimelor două lungmetraje din serie: Casino Royale şi Quantum of Solance. Fiecare a strâns peste 500 de milioane de euro.

 


×
Subiecte în articol: reclama Dacia Duster
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close