x close

O actriță celebră a slăbit 22 de kilograme renunţând la trei alimente

11 Oct 2017   •   23:15
O actriță celebră a slăbit 22 de kilograme renunţând la trei alimente Foto: Kirstie Alley/ Facebook

Kirstie Alley arată senzațional la cei 66 de ani ai săi. Actriţa se mândreşte cu transformarea sa uluitoare, reuşind să slăbească 22 de kilograme.

Deşi a avut o perioadă în care a luat proporţii, iar apariţiile sale erau neglijente, actriţa a decis să facă o schimbare în viaţa ei şi a început să renunţe la vechiurile obiceiuri, fiind mult mai disciplinată.

“Sunt mult mai disciplinată. Iubesc prăjiturelele cu zahăr, ornate cu figura lui Moş Crăciun şi brazi, dar nu mi-am mai comandat şi  nici nu am mai consumat. De multe ori le ofer cadou”, a spus Kirstie pentru People.

De altfel, actriţa a mărturisit că pentru a reuşi să slăbească 22 de kilograme, a renunţat la alte două alimente pe care obişnuia să le consume în exces: linguini cu scoici şi brânza. 

Pentru a-şi menţine greutatea, în ultimii doi ani, Kirstie s-a ajutat de dieta lui Jenny Craig, program care presupune să slăbeşti cu ajutorul alimentelor semipreparate, informează one.ro.

“Acum mă menţine cu ajutorul dietei Jenny Craig la care apelez o dată pe zi, iar în restul zilei consum ce vreau, dar am şi consultantul meu care mă urmăreşte în timpul dietei. Dacă mă simt rău, o sun şi-mi dă câteva sfaturi şi mă ajută cu câteva trucuri”, a spus actriţa.

Citeşte mai multe despre:

schimbare slabit alimente actrita kilograme
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati