Antena 3 CNN Timp liber Film O actriţă din "Harry Potter", salvată de la moarte cu apă sfinţită, la vârsta de 13 ani

O actriţă din "Harry Potter", salvată de la moarte cu apă sfinţită, la vârsta de 13 ani

O actriţă din "Harry Potter", salvată de la moarte cu apă sfinţită, la vârsta de 13 ani
Sursa foto: Foto: Dailymail.co.uk
09 Aug 2011   •   16:07

O tânără despre care doctorii credeau că o să moară a supravieţuit ca prin miracol după ce un preot i-a pus apă sfinţită pe frunte. Actriţa Lucy Hussey-Bergonzi a suferit o hemoragie cerebrală la vârsta de 13 ani, la doar câteva zile după ce a luat parte într-un rol secundar la filmările pentru "Harry Potter şi Prinţul Semipur".

Britanica Lucy a fost dusă de urgenţă la spital şi ţinută în viaţă în mod artificial timp de cinci zile, când părinţilor li s-a spus că nu va supravieţui. Ea intrase în comă din cauza unei boli pe care o avea de la naştere, numită malformaţie arterio-venoasă (AVM). În timp ce familia s-a strâns la patul ei să spună rugăciuni, preotul catolic a pregătit apa sfinţită cu care a aruncat peste fruntea fetei.

La câteva secunde Lucy şi-a uimit familia ridicându-şi un braţ în aer, iar după 24 de ore de la botez actriţa avea să fie scoasă de la aparate şi să dea semne de revenire, spre uimirea doctorilor. "Doctorii spuneau că este un miracol, pentru că oamenii cu hemoragii cerebrale deobicei nu supravieţuiesc. Cred că a fost un miracol, nu am altă explicaţie", a spus Lucy, acum în vârstă de 16 ani.

În ciuda revenirii incredibile, Lucy a fost nevoită să înveţe din nou să vorbească, să meargă şi să mănânce, iar acum îşi reface încet viaţa, în ciuda deselor dureri de cap şi amorţelilor pe partea dreaptă.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close