Antena 3 CNN Timp liber Film O cunoscută actriță americană a mărturisit că suferă de scleroză multiplă. „Uneori cad. Scap lucruri. Memoria mea e înceţoşată”

O cunoscută actriță americană a mărturisit că suferă de scleroză multiplă. „Uneori cad. Scap lucruri. Memoria mea e înceţoşată”

O cunoscută actriță americană a mărturisit că suferă de scleroză multiplă. „Uneori cad. Scap lucruri. Memoria mea e înceţoşată”
Sursa foto: foto- Facebook
21 Oct 2018   •   16:35

Selma Blair, o îndrăgită actriță de la Hollywood, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. 

″Am scleroză multiplă... Am un handicap. Uneori cad. Scap lucruri. Memoria mea e înceţoşată. Iar partea mea stângă cere indicaţii de la un GPS defect. Am SM şi sunt OK″⁣, a scris Blair pe Instagram. 

Actrița de 46 de ani a aflat această veste în luna august a acestui an. 

″Ani în şir am avut simptome, însă nu le-am luat în serios până când am căzut în faţa lui în timp ce încercam să rezolv ceea ce credeam că era un nerv ciupit. Probabil că aveam această boală incurabilă de cel puţin 15 ani″⁣, a adăugat Blair.

Din nefericire, această boală cronică afectează sistemul nervos central și nu există niciun tratament. 

Selma Blair este cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în filme precum ″Cruel Intentions″⁣, ″⁣Legally Blonde″⁣. În prezent, filmează pentru seria „Another Life”, care va apărea pe Netflix în 2019. 

×
Subiecte în articol: actriţă
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close