Antena 3 CNN Timp liber Film O îndrăgită actriță din "Sex and the City" candidează la funcția de guvernator de New York

O îndrăgită actriță din "Sex and the City" candidează la funcția de guvernator de New York

O îndrăgită actriță din "Sex and the City" candidează la funcția de guvernator de New York
Sursa foto: foto- Youtube
20 Mar 2018   •   08:42

Cynthia Nixon, una dintre vedetele serialului de televiziune 'Sex and the City' şi-a lansat luni campania pentru candidatura la funcţia de guvernator al statului New York, informează DPA.

Nixon, care a jucat rolul unei femei de carieră, Miranda Hobbes în serialul de succes produs de HBO care a fost difuzat din anul 1998 până în 2004, şi-a anunţat candidatura pe contul său de Twitter invocând dragostea sa pentru oraşul New York şi promovând politici progresiste.

"Iubesc New York, iar astăzi îmi anunţ candidatura pentru funcţia de guvernator", a declarat actriţa în vârstă de 51 de ani, născută în oraşul în care candidează.

Printre principalele sale obiective ea a enumerat îmbunătăţirea asistenţei medicale şi repararea sistemului de transport subteran "defect" din New York City.

"Ne-am săturat de politicieni cărora le pasă mai mult de titlurile din presă şi de putere decât de noi", a spus ea într-o înregistrare video publicată pe Twitter. "Nu mai poate fi vorba doar de afaceri, ca de obicei", a adăugat ea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: actriţă New York candidatura
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close