Antena 3 CNN Timp liber Film O mai știi pe “Sclava Isaura”? A devenit celebră și a pozat în Playboy! Cum arată astăzi - FOTO

O mai știi pe “Sclava Isaura”? A devenit celebră și a pozat în Playboy! Cum arată astăzi - FOTO

O mai știi pe “Sclava Isaura”? A devenit celebră și a pozat în Playboy! Cum arată astăzi - FOTO
18 Iun 2016   •   19:26

„Sclava Isaura” fost prima telenovelă latino-americană difuzată în România după Revoluţie. Serialul a fost vândut în peste 80 de ţări şi a avut un succes incredibil în toată lumea. A fost primul serial TV cu o actriţă străină căruia i s-a permis difuzarea în China comunistă, scrie fanatik.ro.

Costume superbe, dragoste, intrigă, o „scalvă” frumuşică şi cu şarm, rigoare documentară, iată ingredientele unui serial care a spart audienţele. Difuzat de TVR în anul 1992, „Sclava Isaura” a fost, la acel moment, liderul incontestabil de audienţă, interesul pentru acest serial fiind comparabil, dincolo de diferenţele de gen, cu cel pentru „Dallas” sau „Twin Peaks”.

Lucelia Santos, interpreta sclavei Isaura, s-a născut pe 20 mai 1957 în Santo Andre, Sao Paulo, Brazilia şi încă de mică a început să cânte şi să danseze, fiind fascinată de scenă, deşi părinţii ei nu erau de acord. Mai mult, brazilianca a poza inclusiv in Playboy!

Actriţa s-a retras din lumina reflectoarelor din 2009, când a jucat în ultima telenovelă. De atunci preferă să se relaxeze şi să facă sport. Mamă a unui copil, actriţa este divorţată.

sursa: rd1.ig.com.br

Mai multe imagini, AICI.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close