Antena 3 CNN Timp liber Film O mai știți pe actrița din Doctor Queen? Este uimitor cum arată acum Jane Seymour la 66 de ani (FOTO)

O mai știți pe actrița din Doctor Queen? Este uimitor cum arată acum Jane Seymour la 66 de ani (FOTO)

O mai știți pe actrița din Doctor Queen? Este uimitor cum arată acum Jane Seymour la 66 de ani (FOTO)
19 Apr 2017   •   12:14

Are 66 de ani, patru copii, dar Jane Saymour arată fabulos. Secretul ei? O voință de fier, alimentație sănătasă și mult sport.

Actrița a eliminat grăsimile și carbohidrații din alimentație. Nu mănâncă deloc carne roșie, în schimb consumă pui, pește, legume organice și fructe pe care chiar le cultivă în grădina din spatele casei sale din Malibu, California, scrie Click.

Jane își începe ziua cu un pahar de suc în care amestecă varză, ghimbir, mere și morcovi, având un efect excelent împotriva îmbătrânirii. „Dacă vreau să beau ceva acidulat, amestec o cantitate mică de suc cu apă minerală San Pellegrino și storc, apoi, o lămâie.” Consumă foarte multă apă în timpul zilei, bea ocazional vin și a eliminat sucurile care nu sunt naturale.

 

 

Taking off in the beautiful aqua waters#cruise #openheartsopenminds #somewhereintme #alzheimersawarenessmonth #glencampbell #hollandamerica

O postare distribuită de Jane Seymour (@janeseymour) pe

×
Subiecte în articol: actriţă sport
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close