Antena 3 CNN Timp liber Film "Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups", liderul box-office-ului românesc de weekend

"Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups", liderul box-office-ului românesc de weekend

"Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups", liderul box-office-ului românesc de weekend
31 Aug 2010   •   21:06

Premiera "Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups" a fost liderul din acest weekend al box office-ului românesc, cu încasări de 257.561 de lei şi 14.179 de spectatori, relatează Mediafax.

Comedia "Oameni mari şi fără minte" îi are în distribuţie pe Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade şi Rob Schneider. Filmul prezintă povestea a cinci buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat a te maturiza.

Trailer Grown Ups

 

"Începutul/ Inception" a ocupat locul doi în box-office-ul românesc, reuşind încasări de 162.238 de lei şi 8.968 de spectatori.

Trailer Inception

Locul trei în box-office-ul românesc a fost ocupat de "Ultimul războinic al aerului/ The Last Airbender", cu încasări de 102.128 de lei şi 4.544 de spectatori. ?Salt? s-a clasat al patrulea în acest weekend, cu încasări de 87.856 de lei şi 4.974 de spectatori. Angelina Jolie interpretează rolul unui agent CIA acuzat că spionează pentru Rusia.

Trailer The Last Airbender

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close