Antena 3 CNN Timp liber Film Oscar 2015. Cea mai importantă gală a cinematografiei îşi desemnează câştigătorii

Oscar 2015. Cea mai importantă gală a cinematografiei îşi desemnează câştigătorii

Oscar 2015. Cea mai importantă gală a cinematografiei îşi desemnează câştigătorii
Sursa foto: Foto: scpr.org
23 Feb 2015   •   01:24
Au început sosirile la cea mai importantă gală a cinematografiei, cea a premiilor Oscar. Cei mai apreciaţi actori de la Hollywood au sosit la teatrul Dolby, ce găzduieşte evenimentul. Va fi un an bun chiar şi pentru actorii care nu reuşesc să câstige premii în această seară. 
 
Punga cu daruri pentru nominalizaţi valorează peste 160.000 de dolari. Dublu faţă de cea de anul trecut. 
 
Pentru că vremea s-a anunţat capricioasă, organizatorii au făcut pregătiri speciale, astfel încât ploaia să nu le strice vedetelor nici buna dispoziţie nici pantofii scumpi. 
 
Plicurile cu numele câştigătorilor sunt şi ele la loc sigur. Vor ajunge la noapte direct pe scena teatrului Dolby.
 
Până la anunţul oficial, Michael Keaton este favoritul criticilor. Deţine rolul principal al celei mai nominalizate pelicule de la Oscar, iar Globul de Aur şi premiul Criticilor din Londra, câştigate în ultimele săptămâni, sunt un avantaj. 
 
În rolul lui Stephen Hawkings, Eddie Redmayne este opţiunea imediat următoare, dar nu sunt excluse nici surprizele. După succesul fulminant avut de "American Sniper" în cinematografe, balanţa poate înclina în favoarea lui Bradley Cooper.
 
Julianne Moore este cel mai vehiculat nume la categoria cea mai bună actriţă în rol principal. Şi rolul mamei singure, cu doi copii, i-ar putea aduce un Oscar pentru rol secundar Patriciei Arquette pentru rolul din "Boyhood".  Anul acesta însă, şi învinşii vor pleca cu o mică avere acasă.
 
Punga de cadouri pentru nominalizaţi este evaluată la 160.000 de dolari. Conţine, printre altele, produse pentru stimularea creşterii părului, vouchere pentru vacanţe în locaţii de lux şi o şedinţă plătită la un medium.
 

×
Subiecte în articol: oscar castigatori gala cinematografie
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close