Antena 3 CNN Timp liber Film Oscar 2019. Cele mai impresionante ținute de pe covorul roșu

Oscar 2019. Cele mai impresionante ținute de pe covorul roșu

Oscar 2019. Cele mai impresionante ținute de pe covorul roșu
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
de Claudia Simion    |    25 Feb 2019   •   10:55

Oscar 2019. Un adevărat spectacol de la premiile Oscar a fost pe covorul roşu. Actriţele de la Hollywood s-au întrecut în ţinute impresionante. Printre cele mai apreciate rochii au fost purtate de Lady Gaga şi Charlize Theron. Însă, o apariţie care a luat spectatorii prin surprindere este actorul Billy Porter care a venit îmbrăcat într-o rochie neagră.

Oscar 2019. Chiar dacă nu a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, Lady Gaga a cucerit şi de data aceasta inimile criticilor de modă. Protagonista filmului "A Star Is Born" a păşit pe covorul roşu într-o rochie neagră creată de casa Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu mănuşi lungi negre şi un colier cu diamante marca Tiffany. Bijuteria a fost purtată în trecut chiar de către Audrey Hepburn.

Oscar 2019. Charlize Theron a surprins pe toată lumea cu schimbarea sa radicală de look. Şi-a tuns părul în stil bob şi si-a schimbat culoarea parului. La decernarea premiilor Oscar, actriţa a îmbrăcat o rochie din colecţia haute couture a casei Dior. Ţinuta sa a fost completată de accesoriile cu diamante.

Oscar 2019. Câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Regina King, a strălucit într-o rochie albă creată de casa Oscar de la Renta. Apreciată a fost şi apariţia modelului Irina Shayk. Partenera lui Bradley Cooper a purtat o rochie Burberry care i-a scos în evidenţă silueta.

Oscar 2019. Cea mai controversata apariţie a fost Billly Porter care a purtat o rochie lungă Christian Siriano. Părerile sunt împărţite, în timp ce anumite publicaţii de modă de peste ocean i-au apreciat apariţia, internauţii nu au fost deloc impresionaţi şi spun că bărbaţii arată cel mai bine în costume.

Oscar 2019. Printre apariţiile care nu au convins criticii de modă se numără Rachel Weisz. Actriţa a îmbrăcat o rochie roşie care a fost asemănată cu o pelerină de ploaie. Colega sa din filmul The Favourite, Emma Stone a fost şi ea taxată pentru rochia care aduce aminte de un fagure de miere. Nici ţinuta lui J Lo nu a fost apreciată, iar tabloidele scriu că artista s-a îmbrăcat ca un glob de discotecă.

×
Subiecte în articol: covorul rosu oscar
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close