Antena 3 CNN Timp liber Film Ozzy Osbourne, interpretat de Colin Farrell într-un lungmetraj despre viaţa rocker-ului britanic

Ozzy Osbourne, interpretat de Colin Farrell într-un lungmetraj despre viaţa rocker-ului britanic

Ozzy Osbourne, interpretat de Colin Farrell într-un lungmetraj despre viaţa rocker-ului britanic
05 Iul 2010   •   21:05

Un lungmetraj despre Ozzy Osbourne l-ar putea avea în rolul principal pe actorul Collin Farrell. Filmul va avea ca subiect viaţa şi cariera rocker-ului britanic, potrivit femalefirst.co.uk.

Pe de altă parte, blogul Perez Hilton susţine că actorul Colin Farrell ar fi semnat deja un contract pentru interpretarea acestui rol, cu toate că Ozzy Osbourne îşi dorea ca roul să fie interpretat de un actor necunoscut originar din Birmingham.

Actorul irlandez a fost foarte ocupat anul acesta, el evoluând în "The Imaginarium of Doctor Parnassus", alături de Johnny Depp şi Jude Law. Farrell a jucat apoi în lungmetrajul "Ondine" şi în "Crazy Heart", alături de Jeff Bridges.

Colin Farrell va putea fi urmărit şi în "London Boulevard", alături de Keira Knightley, iar în prezent lucrează la pelicula "Horrible Bosses", împreună cu Jason Bateman şi Jennifer Aniston.

Ozzy Osbourne a fost solistul trupei Black Sabbath, care a luat naştere în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. Black Sabbath a vândut, în timp, peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Pe 2 octombrie Ozzy Osbourne va susţine un concert în Capitală.

Foto: www.exclaim.ca

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close