Antena 3 CNN Timp liber Film Premieră de film afectată de atentatele de la Bruxelles. Anunțul făcut de Warner Bros

Premieră de film afectată de atentatele de la Bruxelles. Anunțul făcut de Warner Bros

Premieră de film afectată de atentatele de la Bruxelles. Anunțul făcut de Warner Bros
Sursa foto: Foto:pixabay.com
23 Mar 2016   •   11:46

Premiera londoneză a filmului 'Batman v Superman' a avut loc marţi seara fără interviuri pe covor roşu, din respect pentru victimele atentatelor de marţi de la Bruxelles, relatează Reuters.

”Inimile noastre se îndreaptă către victimele recentelor atacuri teroriste, către familiile lor şi către comunităţile afectate din întreaga lume. Mai degrabă decât să cedăm în faţa terorii, am decis să ne alăturăm fanilor filmului şi să nu amânăm premiera londoneză a filmului 'Batman v Superman' din această seară', a precizat marţi compania care a produs filmul, Warner Bros, într-o declaraţie.

Filmul, avându-i în distribuţie pe Ben Affleck (Batman) şi pe Henry Cavill (Superman), va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în acest weekend. Duminică, filmul a avut premiera la New York.
 
Potrivit previziunilor analiştilor, pelicula ar urma să obţină încasări de 300 de milioane în weekendul de deschidere.
 
Premiera londoneză a a filmului a avut loc cinematograful Odeon din Leicester Square, în prezenţa actorilor Ben Affleck, Henry Cavill şi a altor staruri din distribuţie, care au pozat şi au oferit autografe sutelor de fani prezenţi.

Atentatele comise marţi dimineaţă pe aeroportul internaţional Bruxelles-Zaventem şi în staţia de metrou Maelbeek din capitala belgiană s-au soldat cu cel puţin 34 de morţi şi 230 de răniţi.

 

×
Subiecte în articol: atentate la Bruxelles
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close