x close

Quentin Tarantino se simte vinovat pentru accidentul de mașină îngrozitor prin care a trecut actrița Uma Thurman: "I-am spus că va fi în siguranță. M-a crezut"

06 Feb 2018   •   11:42
Quentin Tarantino se simte vinovat pentru accidentul de mașină îngrozitor prin care a trecut actrița Uma Thurman: "I-am spus că va fi în siguranță. M-a crezut" foto: Facebook/ Kill Bill

Quentin Tarantino a vorbit despre accidentul grav prin care a fost nevoită să treacă actrița Uma Thurman în timpul filmărilor pentru Kill Bll, lungmetrajul pe care chiar el l-a regizat. Acesta a spus că este unul dintre cele mai mari regrete din viața lui. 

Regizorul a păstrat tăcerea în timpul weekend-ului, atunci când celebra actriță a partajat fotografiile îngrozitoare de după momentul accidentului, arătând rănile pe care le-a suferit cu 15 ani în urmă. Quentin Tarantino s-a decis că acum este momentul să vorbească despre acea întâmplare nefericită de la filmări. 

Tarantino a recunoscut că el este cel care a insistat ca acea scenă să fie filmată. 

"I-am spus că era un drum drept. I-am spus că va fi în siguranță. Și nu a fost. M-am înșelat. Nu am forțat-o să intre în mașină. A făcut asta pentru că a avut încredere în mine, m-a crezut", a spus regizorul, conform TheSun
 

Citeşte mai multe despre:

actrita accidentul
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati