Antena 3 CNN Timp liber Film Ricky Gervais şi Emily Blunt, cele mai noi celebrităţi care vor juca în filmul "Muppets"

Ricky Gervais şi Emily Blunt, cele mai noi celebrităţi care vor juca în filmul "Muppets"

Ricky Gervais şi Emily Blunt, cele mai noi celebrităţi care vor juca în filmul "Muppets"
Sursa foto: Foto: screencrave.com
03 Dec 2010   •   21:53

Noul film "Păpuşile Muppets" îi va avea în distribuţie şi pe Ricky Gervais şi Emily Blunt, relatează Reuters. Cei doi s-au alăturat celorlalte celebrităţi, deja confirmate în distribuţia peliculei, precum Alan Arkin, Jack Black, Billy Crystal, Zach Galifianakis şi Jean-Claude Van Damme.

Ricky Gervais este un cunoscut actor de comedie premiat cu Emmy, şi corealizator al serialelor "The Office", "Extras" şi "The Ricky Gervais Show". Gervais va prezenta a 68-a gală a Globurilor de Aur, care va avea loc pe 16 ianuarie 2011.

Emily Blunt a fost remarcată mulţumită rolului din drama "Dragoste de-o vară/ My Summer of Love" (2004), care a fost apreciată de criticii de specialitate. Apoi, Emily Blunt a jucat în "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006), rol pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur şi la premiile BAFTA.

În noul film "Păpuşile Muppets" acestea se reunesc încercând să pună la cale un show prin care să salveze studioul de un dezvoltator care are de gând să-l preia. Regizorul producţiei este James Bobin, care va fi filmată în mai multe locuri din Los Angeles.

Scenariştii peliculei, Jason Segel şi Nicholas Stoller, joacă în acest lungmetraj alături de Amy Adams, Chris Cooper şi Rashida Jones.

Jim Henson este creatorul Păpuşilor Muppets, care au luat naştere în anii '70. Compania Walt Disney a achiziţionat, în 2004, formatul de program şi licenţa pentru personajele Muppets.

 

×
Subiecte în articol: Disney
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close