Antena 3 CNN Timp liber Film Rihanna, dorită pentru rolul lui Whitney Houston într-un film biografic

Rihanna, dorită pentru rolul lui Whitney Houston într-un film biografic

Rihanna, dorită pentru rolul lui Whitney Houston într-un film biografic
27 Feb 2012   •   19:46

Cântăreţei Rihanna i s-a propus să o interpreteze pe Whitney Houston într-un film biografic, informează Daily Mail, citat de cinemagia.ro. Ea nu este singura vizată pentru acest rol, pe lista scurtă a actriţelor selectate se mai găsesc Jordin Sparks, Jennifer Hudson şi Vivica A. Fox.

Cu toate că Rihanna este preferată pentru acest rol, răspunsul ei este unul incert, deoarece a refuzat recent să o înlocuiască pe Houston în remake-ul The Bodyguard. În schimb, Jennifer Hudson a declarat pentru Dreamgirls că la acest rol a visat întotdeauna: „Este partitura la care am visat întotdeauna. Mi-ar face mare plăcere să o pot interpreta pe Whitney. Cred că personalităţile noastre se aseamănă. Nimeni n-ar putea-o interpreta ca mine”.

Proiectul despre viaţa legendarei căntăreţe a fost în planul lui Clive Davis, un prieten al vedetei şi director al casei de producţie ce se ocupa de muzica sa, încă dinaintea morţii acesteia. Producătorii aşteaptă ca scenariul filmului să fie gata pentru a putea da drumul filmărilor.

×
Subiecte în articol: rihanna Whitney Houston
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close