Antena 3 CNN Timp liber Film Robert Redford va fi protagonist şi regizor al unui thriller poliţist

Robert Redford va fi protagonist şi regizor al unui thriller poliţist

Robert Redford va fi protagonist şi regizor al unui thriller poliţist
20 Iul 2011   •   17:42

Robert Redford, unul dintre cei mai mari actori ai anilor ’60 – ’70, va fi protagonistul şi regizorul thrillerului politic „The Company You Keep”, din distribuţia căruia va face parte şi actorul Shia LaBeouf, informează www.hollywoodreporter.com. Filmările vor începe în luna septembrie, în oraşul canadian Vancouver.  

Redford va interpreta rolul unui fost militant din organizaţia radicală de stânga Weather Underground, căutat de FBI, a cărui identitate este dezvăluită de un tânăr reporter, interpretat de Shia LaBeouf. Regia filmului va fi realizată pe baza unui scenariu scris de Lem Dobbs, inspirat de romanul omonim scris de Neil Gordon.  

Shia LaBeouf a devenit cunoscut din SF-ul „Transformers – Războiul lor în lumea noastră” (2007), urmând ca un an mai târziu să fie distribuit în alte două pelicule de succes: „Indiana Jones şi regatul Craniului de Cristal” şi „Ochi de vultur”.  

Pentru Robert Redford, unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale este cel din „Butch Cassidy şi Sundance Kid”. Actorul a jucat în peste 30 de filme, printre care „Cacialmaua” (1973), „Toţi oamenii preşedintelui” (1976) şi „Departe de Africa” (1985), şi a câştigat Oscarul pentru Cel mai bun regizor, cu producţia „Oameni obişnuiţi” (1981).

×
Subiecte în articol: film
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close