Antena 3 CNN Timp liber Film Robin Williams acuzat după moarte de hărțuire sexuală, de către o fostă colegă de platou

Robin Williams acuzat după moarte de hărțuire sexuală, de către o fostă colegă de platou

Robin Williams acuzat după moarte de hărțuire sexuală, de către o fostă colegă de platou
04 Mai 2018   •   13:26

Actorul Robin Williams, care s-a sinucis în 2014 în urma bolii depresive de care suferea, a fost acuzat de către Pam Dawber, colega sa de platou din „Mork & Mindy” de harțuire sexuală. Comform actriței, acesta îi atingea zonele intime, se dezbrăca de față cu aceasta și făcea „cele mai scârboase lucruri”. 

În ciudă acestui comportament, actriță a mărturisit că datorită personalității fermecătoare a acestuia, nu au deranjat-o neapărat aceste fapte, poate și pentru că erau alte vremuri: „până la urmă, erau anii 70” declară actrița.
  
Aceste dezvăluiri au  fost publicate în biografia lui Williams, scrisă de Dave Itzkoff. Pam Dawber, i-a mărturisit jurnalistului: 

„Mi s-au întâmplat cele mai scârboase lucruri, din cauza lui. Dar niciodată nu m-au deranjat. Mi s-au arătat lucruri care nu vroiam să le văd și am fost apucată din toate părțile. Bănuiesc că o făcea la toată lumea… dar era foarte distractiv.” 

„Se uita la ține, jucăuș, ca un cățeluș și dintr-o dată te apucă de piept, și fugea. Dar cumva, reușea să scape cu acest lucru.”  
  
Comform biografiei, aceste incidente se întâmplau când actorul avea undeva între 27 și 31 de ani, perioadă în care actorul a mărturisit că făcut abuz de alcool și cocaină.  

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close