Antena 3 CNN Timp liber Film Rodica Popescu-Bitănescu și secretul unui mariaj de 42 de ani

Rodica Popescu-Bitănescu și secretul unui mariaj de 42 de ani

Rodica Popescu-Bitănescu și secretul unui mariaj de 42 de ani
07 Noi 2016   •   10:28

Au împlinit 42 de ani de căsătorie, dar începutul poveștii lor de iubire a fost atipică. Actrița Rodica Popescu-Bitănescu a povestit cum și-a cunoscut soțul și cum au reușit să treacă proba timpului.

“Eu am dat examen de conducere cu el și nu știu cum de am picat la comisia lui, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deși eu nu sunt deloc fotogenică, și am picat la el, la Bitănescu Mircea. Când am văzut că apare un bărbat blond cu ochii albaștri, îmbrăcat ofițer, cu un mers așa, americănesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăznet, adică m-am îndrăgostit de el când l-am văzut, o frumusețe de om. După aceea am descoperit cât de deștept este acest tip și cât de citit este și datorită lui am început eu să citesc, că nu citeam așa mult înainte”, a povestit actrița, potrivit WOWbiz.

“Soțul meu este calm, răbdator și mi-a înțeles întotdeauna meseria. A fost și el gelos la început, că altfel ar fi însemnat că nu mă iubește, dar s-a obișnuit cu programul meu și a înțeles că el este și va fi singurul bărbat din viața mea. El are și un simț al umorului incredibil. Eu îmi antrenez acasă, grație lui, râsul pe care îl știți cu toții”, a povestit actrița.

×
Subiecte în articol: casatorie poveste de iubire
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close