Antena 3 Timp liber Film Românul Sebastian Stan, vedeta filmului Captain America, aflat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Românul Sebastian Stan, vedeta filmului Captain America, aflat pe primul loc în box-office-ul nord-american

25 Iul 2011   •   21:26
Românul Sebastian Stan, vedeta filmului Captain America, aflat pe primul loc în box-office-ul nord-american
Sursa foto: Foto: www.imdb.com

Un actor de origine română e pe cale să devină o personalitate de primă mână la Hollywood. Sebastian Stan interpretează unul dintre rolurile principale în "Captain America", film care a încheiat weekendul pe locul întâi în box-office. Pelicula a strâns peste 65 de milioane de dolari.

Sebastian Stan a intrat deja în atenţia criticilor, după apariţia din Black Swan. Noul film în care apare nu face decât să-i consolideze reputaţia. Mai ales că pelicula a ajuns aproape instantaneu pe primul loc la încasări, devansând, în mod surprinzător, mult-aşteptatul "Harry Potter şi Talismanele Morţii - partea a doua"

La preselecţie, actorul originar din Constanţa a fost la un pas de a primi rolul principal, care i-a revenit însă lui Chris Evans. Sebastian în schimb joacă rolul lui Bucky, prietenul eroului.

În vârstă de 28 de ani, Sebastian Stan a bătut la porţile afirmării, la Hollywood, în 2003, cu un rol în serialul Lege şi Ordine. Până la sfârşitul lui 2012, el va apărea în alte trei filme.

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close