Antena 3 CNN Timp liber Film Românul Sebastian Stan, vedeta filmului Captain America, aflat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Românul Sebastian Stan, vedeta filmului Captain America, aflat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Românul Sebastian Stan, vedeta filmului Captain America, aflat pe primul loc în box-office-ul nord-american
Sursa foto: Foto: www.imdb.com
25 Iul 2011   •   21:26

Un actor de origine română e pe cale să devină o personalitate de primă mână la Hollywood. Sebastian Stan interpretează unul dintre rolurile principale în "Captain America", film care a încheiat weekendul pe locul întâi în box-office. Pelicula a strâns peste 65 de milioane de dolari.

Sebastian Stan a intrat deja în atenţia criticilor, după apariţia din Black Swan. Noul film în care apare nu face decât să-i consolideze reputaţia. Mai ales că pelicula a ajuns aproape instantaneu pe primul loc la încasări, devansând, în mod surprinzător, mult-aşteptatul "Harry Potter şi Talismanele Morţii - partea a doua"

La preselecţie, actorul originar din Constanţa a fost la un pas de a primi rolul principal, care i-a revenit însă lui Chris Evans. Sebastian în schimb joacă rolul lui Bucky, prietenul eroului.

În vârstă de 28 de ani, Sebastian Stan a bătut la porţile afirmării, la Hollywood, în 2003, cu un rol în serialul Lege şi Ordine. Până la sfârşitul lui 2012, el va apărea în alte trei filme.

 


×
Subiecte în articol: actor Hollywood
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close