Antena 3 CNN Timp liber Film Rowan Atkinson nu-l mai vrea pe "Mr. Bean": Cel care se comportă copilăreşte la 50 de ani devine un pic trist

Rowan Atkinson nu-l mai vrea pe "Mr. Bean": Cel care se comportă copilăreşte la 50 de ani devine un pic trist

Rowan Atkinson nu-l mai vrea pe "Mr. Bean": Cel care se comportă copilăreşte la 50 de ani devine un pic trist
Sursa foto: Foto: actors.ebashy.com
19 Noi 2012   •   11:51

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje de comedie din istorie, celebrul Mr. Bean, este pe cale să devină istorie. Rowan Atkinson, actorul englez care i-a dat viaţă personajului neîndemânatic, a declarat într-un intreviu acordat jurnaliştilor de la "Daily Telegraph" că ar vrea să renunţe la rolul care l-a făcut celebru în anii '80.

Atkinson vrea să dea platourile de filmare pe scenele de teatru. Acesta a mai explicat că la cei 50 de ani ai săi nu mai poate juca roluri copilăreşti şi, în plus, rolul de Mister Bean nu i-a lăsat loc şi pentru a interpreta alte personaje, mai serioase.

"Materialul care a avut cel mai mare succes comercial pentru mine - în principiu copilăresc şi bazat pe manifestare fizică - îl voi juca tot mai puţin. În afară de faptul că abilităţile fizice încep să scadă, cred că o persoană care se comportă copilăreşte la peste 50 de ani devine un pic tristă. Trebuie să fii atent", a declarat actorul.




×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close