Antena 3 CNN Timp liber Film Salma Hayek şi Banderas au dat în mintea copiilor la lansarea animaţiei "Puss in Boots" din Germania

Salma Hayek şi Banderas au dat în mintea copiilor la lansarea animaţiei "Puss in Boots" din Germania

Salma Hayek şi Banderas au dat în mintea copiilor la lansarea animaţiei "Puss in Boots" din Germania
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
23 Noi 2011   •   13:56

Salma Hayek şi Antonio Banderas au făcut spectacol, marţi, la lansarea filmului de animaţie "Puss in Boots" din Germania, care a fost găzduită de Sony Center CineStar din Berlin.

Animaţia "Puss în Boots" este o poveste de familie care prezintă aventurile amuzante ale Motanului Incălţat, îndrăgostit lulea de Kitty Softpaws, o pisică inteligentă cu blana de culoare alb-negru, deosebit de descurcăreaţă în orice situaţie. 

Este pentru prima dată în carieră când Salma Hayek îşi împrumută vocea unui personaj animat, recunoscând deschis că a acceptat provocarea de dragul fiicei sale Valentina Paloma. Actriţa s-a arătat încântată de rezultat şi nu exclude posibilitatea unor noi apariţii de acest fel.

"Puss in Boots" este o comedie animată a regizorului Chris Miller care va avea premiera în România în data de 02.12.2011.

 


Daţi CLICK pe fotografiile din GALERIA DE MAI JOS pentru a-i vedea pe cei doi actori jucându-se cu decorul pregătit pentru eveniment.

×
Subiecte în articol: Germania animatie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close