Antena 3 CNN Timp liber Film Sanda Ladoşi: Ştefan Iordache avea o mare artă de a te ridica la nivelul lui

Sanda Ladoşi: Ştefan Iordache avea o mare artă de a te ridica la nivelul lui

Sanda Ladoşi: Ştefan Iordache avea o mare artă de a te ridica la nivelul lui
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    31 Ian 2013   •   12:50

Televiziunile sunt acuzate ca nu promovoaza cultura si, mai mult, uita de valorile artistice ale tarii. Antena 3, televiziune de stiri afiliata CNN, dovedeste contrariul!

Pentru prima data in istoria sa, Antena 3 va transmite o capodopera a cinematografiei romanesti: "Cel mai iubit dintre pământeni."

De ce facem acest lucru? Pentru ca atat noi, cat si dumneavoastra, nu trebuie sa uitam sa ne respectam valorile. La inceputul lunii februarie, teatrul si cinematografia il sarbatoreau si inca il mai sarbatoresc pe marele actor Stefan Iordache. Ne alaturam prietenilor si admiratorilor sai intr-un exercitiu de rememorare a unui inegalabil artist roman. 

Vineri, pe parcursul zilei, veti vedea si un interviu emotionant cu sora lui Stefan Iordache, urmand ca la Vorbe grele, Victor Ciutacu sa stea de vorba cu actorul Dorel Visan, intr-o emisiune eveniment.

Artista Sanda Ladosi a vorbit, intr-un interviu realizat de Bianca Voinea, despre prima ei intalnire cu marele actor Stefan Iordache. Aceasta l-a descris drept un om extrem de relaxat, jovial, cu un umor cinic dar de bun-simt.

"Avea o mare arta de a te ridica la nivelul lui", spune cantareata.


Citeşte şi:

Mircea Albulescu: Civilul Ştefan Iordache era minu-minu-minunat, iar actorul profe-profe-profesionist

×
Subiecte în articol: sanda ladosi
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close