Antena 3 CNN Timp liber Film Sandra Bullock, desemnată "Femeia anului 2010" de revista People

Sandra Bullock, desemnată "Femeia anului 2010" de revista People

Sandra Bullock, desemnată "Femeia anului 2010" de revista People
Sursa foto: Foto: sandrabullockfan.com
16 Dec 2010   •   12:13

Sandra Bullock a fost desemnată "Femeia anului 2010" de către revista People, potrivit accesshollywood.com. Actriţa, în vârstă de 46 de ani, a fost premiată de către editorii publicaţiei pentru un an 2010 marcat de numeroase suişuri şi coborâşuri - un premiu Oscar pentru rolul din filmul "The Blind Side", divorţul de Jesse James şi adopţia micuţului Louis.

"Deşi în viaţă se întâmplă şi lucruri rele, ea ştie cu siguranţă cum să le celebreze pe cele bune. Iar Louis este o minunată celebrare a lucrurilor bune", a declarat o sursă, citată de revista People.

Alături de Bullock, în topul 25 al celor mai interesante persoane din 2010 alcătuit de revista People se mai regăsesc Michelle şi Barack Obama, Angelina Jolie şi Brad Pitt, Michael Douglas, prinţul William şi Kate Middleton, Elin Nordegren, Natalie Portman, Nicki Minaj, Sarah Palin, Bret Michaels, Julian Assange, Ricky Martin, Mark Zuckerberg, Kim Kardashian şi minerii chilieni.

Sandra Bullock este o actriţă americană devenită celebră pe plan mondial în anii 1990 graţie filmului de acţiune "Speed - Cursa infernală", dar mai ales comediilor romantice în care a jucat, precum "Miss Agent Secret" şi "While You Were Sleeping/ În timp ce tu dormeai", dar şi lungmetrajului "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat cu premiul Oscar în 2006.

În anul 2009, Bullock a fost desemnată actriţa cu cel mai mare succes de box office, datorită comediei "The Proposal/ Vrei să te însori cu mine?", dar şi dramei "The Blind Side".

 

×
Subiecte în articol: sandra bullock
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close