Antena 3 CNN Timp liber Film Scenaristul "The Hurt Locker" va realiza un film despre moartea lui Osama bin Laden

Scenaristul "The Hurt Locker" va realiza un film despre moartea lui Osama bin Laden

Scenaristul "The Hurt Locker" va realiza un film despre moartea lui Osama bin Laden
03 Mai 2011   •   10:55

Pentru fostul jurnalist de investigaţii, Mark Boal, cel care a scris scenariul filmului "The Hurt Locker", misiunea care a condus la uciderea lui Osama bin Laden a venit la momentul potrivit. În urma succesului înregistrat de primul său film, Boal urmărea îndeaproape operaţiunile de căutare a liderului al-Qaida pentru realizarea unei noi pelicule, informează Variety.

Filmările pentru noul proiect al lui Boal urmau să înceapă în această vară, în Afganistan, deşi scenariul nu era terminat. Surse apropiate autorului susţin că, în urma misiunii din Pakistan, scenariul are un final sigur şi va include schimbul de focuri din timpul operaţiunii.

Filmul, regizat de Kathryn Bigelow, se va filma în Afganistan, dar momentul în care vor începe filmările a devenit incert, aşteptându-se reacţia lumii arabe la vestea uciderii lui bin Laden.

După succesul filmului "The Hurt Locker", Boal şi Bigelow au dorit să realizeze un proiect cu un buget mare, de la studiourile Paramount. Din cauza unor dificultăţi de programare, cei doi au decis să se apuce de un proiect cu buget redus, despre operaţiunile de căutare a liderului al-Qaida.

×
Subiecte în articol: Osama Bin Laden
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close